Studroller

Szegecses görgő rendszer - STUDROLLER

studrollerEgy új koncepciót megalkotva a STUDROLLER rendszer teljes mértékben védi a görgősor megcsúszását működés közben. Minden irányú és beszerelésű állapotban megfelelően használható, biztos mozgást garantál. A Nippon Bearing keresztgörgős egységei közül az NV típus készül ilyen belső struktúrával.

Cannot find the download. ID=426 

Tulajdonságok:

Apró mozgásokra tervezve

A minimálisra csökkentett súrlódási ellenállásnak köszönhetően és a dinamikus és statikus súrlódási ellenállás közötti csekély eltérés miatt jól használható apró mozgásokhoz, mellyel nagy pontosságú lineáris mozgatást érhetünk el.

Alacsony sebességi stabilitás

Stabil mozgás érhető el az alacsonytól egész a nagy sebességű mozgásig.

Rozsdamentes változatban is

Az SVS/SVWS típusok minden egyes része rozsdamentes acélból épül fel, ezért ideális a TISZTA SZOBA környezetben való alkalmazásra.

Nagy merevség, nagy terhelhetőség

Összehasonlítva a golyós és görgős egységeket, a görgős kivitelnél nagy érintkezési felület és alacsony elasztikus deformáció van, így a Nippon Bearing fióksínek nagy merevségűek és nagymértékben terhelhetőek. Az új NV sín kialakításában a görgők érintkezési része 30%-ról 58%-ra nőtt. A görgőosztás szűkítésével megnövelték a hatékony görgők számát. Így az NV típus 1,3-tól 2,5-ig nagyobb terhelhetőségi skálával rendelkezik, mint ugyanaz az SV kivitel.

Halk működés

Sem a golyókeringésből, sem a golyóérintkezésből származó hang nem jellemző a görgőlánc alkalmazásának köszönhetően, mellyel halk mozgás érhető el.

nv-kialakitas

Studroller bemutatása